FOÇA’DA NAMIK KUYUMCU İLE ŞİİRLİ GECE - 11 Eylül 2022

FOÇA’DA NAMIK KUYUMCU İLE ŞİİRLİ GECE

Foça’nın kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında ‘‘Namık Kuyumcu şiirleriyle; Şiir Gecesi’’ düzenlendi.

Dolunay ışığı altındaki Marsilya Meydanını dolduran sanatseverler, Foça Belediyesi tarafından düzenlenen şiir gecesini beğeniyle izledi.

Şair ve yazar Namık Kuyumcu’nun şiirlerini, Nilüfer Açıkalın ve Altan Gördüm seslendirdi.

Namık Kuyumcu’nun bestelenmiş şiirlerini ve diğer seçkin eserlerini Müzisyen Haluk Çetin yorumladı. Usta sanatçı Vedat Sakman’ın şarkıları hep birlikte söylendi.

Sanatseverlere iyi seyirler dileyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Güzel bir sonbahar gecesinde şiirleri ve şarkılarıyla bizlere keyifli anlar yaşatan sanatçı dostlarımız Namık Kuyumcu, Nilüfer Açıkalın, Altan Gördüm, Haluk Çetin ve Vedat Sakman’a teşekkür ederiz.’’ dedi.