FOÇA’DA KIŞ, SİNEMA İLE GÜZEL - 16 Ocak 2020

Foça’da Kış Sinemaları ‘‘İşe Yarar Bir Şey’’…

FOÇA’DA KIŞ, SİNEMA İLE GÜZEL

Foça Belediyesi Kış Sinemaları ‘‘İşe Yarar Bir Şey’’ isimli filmle devam ediyor. Pelin Esmer’in yönettiği ‘‘İşe Yarar Bir Şey’’ isimli film, 18 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde ücretsiz gösterilecek. Yeni Foça’dan katılmak isteyen sinemaseverler için, saat 18.00’de Karadut Kafeden araç kaldırılacaktır.

İşe Yarar Bir Şey

Süre: 1s 44dk / Tür: Dram
Yönetmen Pelin Esmer
Oyuncular: Başak Köklükaya, Öykü Karayel, Yiğit Özşener
Filmin Konusu: Leyla, gece treniyle çıktığı uzun bir yolculukta manzarayı ve insanları izlerken hemşirelik öğrencisi Canan’ı fark eder. Bu genç kızı son istasyonda, Yavuz’un evinde, çok ağır bir sorumluluk bekliyordur. Leyla, Canan’ın anlattıklarından ve anlatmadıklarından bir hikâye kurar, kendini kaptırır ve ona eşlik etmeye karar verir. Hikâyenin sonunda bir iyilik meleği mi yoksa bir katil mi olacaklarını henüz bilmiyordur.
Yönetmen Pelin Esmer'in ‘11'e 10 Kala’ ve ‘Gözetleme Kulesi’nden sonraki üçüncü uzun metrajlı filmin senaryosunu Barış Bıçakçı kaleme aldı.

Foça’da Kış Sinemaları Programı

Şubat Ayı Emin Alper Filmleri
8 Şubat Cumartesi 15.00: Abluka
15 Şubat Cumartesi 15.00:  Tepenin Ardı (yönetmen katılımı, söyleşi)