FOÇA’DA 30 AĞUSTOS GURURU - 30 Ağustos 2019

FOÇA’DA 30 AĞUSTOS GURURU

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümü dolayısıyla Foça’da törenler düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı’ndaki çelenk sunma töreni saat 09.30’da başladı. Atatürk Anıtı’na, Foça Kaymakamlığı, Foça Garnizon Komutanlığı ve Foça Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin huzurunda bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Çelenk sunma törenine, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, askeri ve sivil erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkımız katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından, Kaymakamlık makamında tebrikat töreni gerçekleştirildi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında; ‘‘Kurtuluşumuzun mimarı Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. Yıl dönümü kutlu olsun.’’dedi.

Kutlamalar, Fener Alayı ve TSM Konseriyle sürecek

Fener Alayı ve Zafer Yürüyüşü, Saat 20.00’de Foça Kavala Kafe önünden başlayacak. Foça Belediyesi tarafından Yeni Foça’da düzenlenen Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, Yeni Foça Sosyal Tesis yanı Tören Alanında, saat 21.15’de başlayacak. Konsere Foça’dan katılmak isteyenler için, saat 20.30’da Pazar yerinden araç kaldırılacak.