FOÇA’DA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ - 15 Mayıs 2019

FOÇA’DA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

Engelliler Haftası dolayısıyla Foça’da etkinlikler düzenlendi.

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile düzenlenen etkinlikler kapsamında; engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı kortej yürüyüşü, yemek daveti ve Kızılay Foça Şubesinin tekne turu gerçekleştirildi.

Foça’dan ve çevre ilçelerden misafir olarak katılan engelli vatandaşlar ve aileleri, etkinlikte mutlu zamanlar yaşadı.

Foça Belediyesi Karakum Plajındaki yemek davetine katılan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, engelli vatandaşların eğlencesine eşlik etti ve hediyeler verdi.

Empati ve birliktelik duygularını geliştireceklerini ve tüm engelleri dayanışma ile ortadan kaldıracaklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Foça Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışacağız’’dedi.