FOÇA DENİZ ÜS KOMUTANLIĞI’NDAN, FOÇA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET - 26 Nisan 2019

FOÇA DENİZ ÜS KOMUTANLIĞI’NDAN, FOÇA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Foça Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer ve Deniz Kuvvetleri Komutanları; Başkan Fatih Gürbüz’ü ziyaret ederek, Foça Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilediler.

Foça Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Gürsel Çaypınar, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yalçın Özkütük ve Foça Deniz Üs Komutanı Dz. Albay İskender Tunaboylu’na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Kıymetli Komutanlarımızın nezdinde, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm personeline ve kahraman Mehmetçiklerimize, teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz’’dedi.