ÇILGIN DOSTLAR 4 : KORKAK KAHRAMAN - 19 Mart 2016

ÇILGIN DOSTALAR 4 : KORKAK KAHRAMAN

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi Sinema Salonunda bu hafta ‘Çılgın Dostlar-4 Korkak Kahraman’ filmi var. Özellikle küçük izleyicilerin ilgisini çeken Çılgın Dostlar, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi Sinema Salonunda Cumartesi ve Pazar günleri izleyici ile buluşacak.

Serinin dördüncü filminde bir boz ayı olan Boog, evcil hayvan gibi mutlu mutlu yaşarken, bir geyik olan Elliot ile tanışır. Elliot, Boog´u vahşi doğaya çıkmaya teşvik eder ve Boog zorla bu yeni hayatın içinde girer. Başlarda zorlanan ve alay konusu olan ayı Boog, yavaş yavaş doğal içgüdülerine ayak uydurmaya başlayacaktır. Filmin yönetmenliğini David Feiss üstlenirken, senaryo koltuğunda Steve Bencich ve Ron J. Freidman oturuyor.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi Sinema Salonu
SEANSLAR