YENİ SEZON, YENİ HEYECAN - 7 Ekim 2018

YENİ SEZON, YENİ HEYECAN

Foça Belediyespor A Futbol Takımımız, 2018 / 2019 Sezonundaki ilk maçını, Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacaktır. 7 Ekim 2018 Pazar günü, Aliağa Helvacı Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 15.00’da başlayacaktır.

Maçı izlemek isteyen taraftarlarımız için, saat 14.00’da Garaj önünden araç kaldırılacaktır. Tüm sporseverler davetlidir.

Foça Belediyespor Kulübü, İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta; Bornova 1881 Spor, Kınık Belediyespor, Çamdibi Gençlerbirliği, Ceyhan Altınyıldız Spor, Dikili Çandarlıgücü, Güzeltepe Gençlik, Zübeyde Hakım Kolejleri Çamdibi Altınok Spor, Poyracık Bilir Altay Spor, Özçamdibi Spor, Yamanlar Esen Spor, Dikili Belediye Spor, Kemalpaşa Spor ve Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü ile yarışacak.