FOÇA BELEDİYE SPOR, SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR - 1 Ekim 2016

Foça Belediye Spor Futbol Takımı, yeni sezonun ilk maçına Cumartesi günü çıkacak…

FOÇA BELEDİYE SPOR, SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta yer alan Foça Belediye Spor A Futbol Takımı, 2016-2017 Futbol Sezonunun ilk maçını, 1 Ekim 2016 Cumartesi günü, deplasmanda Bornova Belediye Spor ile oynayacak.

Bornova Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçı izlemek isteyen taraftarlar için Foça Belediye Spor Kulübü’nce Saat 13.00’da, otobüs terminali-taksi durağının karşısından araç kaldırılacak.

Foça Belediye Spor Kulübü A Takımı, Beyaz Grup’ta kendisiyle birlikte yer alan; Özçamdibi Spor, Güzeltepe Spor, Poyracık Bilir Altay Spor, Ceyhan Altınyıldız Spor, Halilbeyli Spor, Bornova 1881 Spor, Doğanlar Spor, Kınık Belediye Spor, Dikili Çandarlı Gücü, Deniz Spor, Bornova Belediye Spor ve İzmir Büyükşehir Belediye Spor takımları ile mücadele edecek.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘İyi bir futbol sezonu geçmesini dilerim. Amacımız Foça’mızı en iyi şekilde temsil etmek, başarılı bir sezon geçirmek ve ülkemiz sporuna faydalı olmaktır’dedi.