FOÇA BELEDİYESPOR KULÜBÜ 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI - 17 Haziran 2017

Foça Belediyespor Kulübü Derneği’nin ‘17. Olağan Genel Kurul Toplantısı’, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapıldı.

FOÇA BELEDİYESPOR KULÜBÜ 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Foça Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenörleri ve kulüp çalışanlarının katıldığı 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı, coşkulu bir ortamda gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan toplantıda, vefat eden geçmiş dönem kulüp üyeleri de saygıyla anıldı.

Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu raporu okundu. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimine, başka aday olmadığı için tek liste ile gidildi.

Foça Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun Asil Üyeleri: Gökhan Demirağ, Hasan Güller, İbrahim Güler, Ali Çelik, Esen Çeşmeci,  Birtan İskit, Ercan İncekara, Faik Erdik, Serdar Necdet Tunçbay, Kadri Mutlu, Fatih Gürbüz, Mehmet Bildiri ve Yedek Üyeleri: Kemal Çiftçi, Haluk Bozkurt, Önderay Öğreten, Mehmet Çiçek, A. Kadir Alper, Erol Çetin, Necati Vural, Şencan Bayır, Umut Hikmet, Necdet Çakmak, Hüseyin Ayvaz ve Ertan Kale’den oluştu. Foça Belediyespor Kulübü Derneği Denetleme Kurulu’nun Asil Üyeleri: Muharrem Yeşilkaya, A. Şakir Özçelik, Mehmet Gürsu ve Yedek Üyeler Faik Levent Onan, Yusuf Çemrek ve Soner Çınar’dan oluştu.