GENÇLİĞİN BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ! - 18 Mayıs 2017

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ dolayısıyla Foça’da coşkulu etkinlikler gerçekleştirilecek…

GENÇLİĞİN BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ!

Foça’da ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıldönümü kutlamaları kapsamında resmi törenler, Foça Belediyesi’nce Fener Alayı ve konser gerçekleştirilecek.

19 Mayıs 2017, Cuma günü programı

- Çelenk sunma töreni
Yer: Cumhuriyet Meydanı - Saat: 10.00

- Resmi kutlama töreni
Yer: Demokrasi Meydanı - Saat: 10.30

- Foça Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli mirası 1919 ‘Nutuk’u, 13.00-20.00 saatleri arasında, Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara hediye edecek.

- Fener Alayı
Saat: 20.30 - Kavala Kafe önünden başlayacak ve Demokrasi Meydanı’nda sona erecek.

- Güney Deniz Saha Komutanlığı Bando Konseri
Yer: Demokrasi Meydanı - Saat: 21.00

*Fener Alayı ve konsere katılım için, saat: 19.30’da; Yeni Foça Karadut Kafe önünden, Bağarası pazar yerinden ve Gerenköy meydanından araç kaldırılacaktır. Bağarası’ndan hareket edecek araç, Ilıpınar, Kozbeyli ve Yeniköy’e uğrayacaktır.