ÇOCUK TİYATROSU - ‘MISTIK İŞ ARIYOR’ - 24 Şubat 2017

ÇOCUK TİYATROSU - ‘MISTIK İŞ ARIYOR’

Foça Belediyesi’nce ücretsiz olarak sunulan ‘Mıstık İş Arıyor’ isimli çocuk oyunu, 25 Şubat 2017 Cumartesi günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelenecektir.

Tiyatro Ege’nin sahneleyeceği oyun, saat 13.00’da başlayacaktır. Tüm çocuklar davetlidir.

‘Mıstık İş Arıyor’

Sirkte çalışan Palyaço Mıstık kovulur. Artık çocuklar bilgisayar oyunlarıyla daha çok zaman geçirmektedir. Bu yüzden palyaçonun zamanı geçmiştir. Sirkin müdürüne göre; uzay savaşları, şiddet içeren oyunlar daha çok para getirmektedir. Palyaço iş aramaya başlar. Bulduğu işlerden hep kovulur. Çünkü hayvan sevgisi, arkadaşlık, paylaşma ve doğa sevgisi palyaçonun değerlerinden başlıcalarıdır. Sonunda oyunu izleyen çocukların da yardımıyla sirke geri döner. Çünkü palyaçoların ve sevginin zamanı hiç geçmez.