TEŞEKKÜRLER U 14’LERİMİZ - 16 Şubat 2017

Foça Belediye Spor U 14’lerimiz, Play-Off 1. Aşama maçında penaltı atışlarıyla elendi…

TEŞEKKÜRLER U 14’LERİMİZ

Çok başarılı bir sezon geçirip, İzmir U 14 Ligi 1. Grubu 2. sırada tamamlayan Foça Belediye Spor U 14 futbol takımımız, İzmir play-off’ları 1. Aşamasında Bornova Gençlik U 14’lerine seri penaltı atışları sonunda yenildi.

Foça Belediye, Atatürk Stadı 2 No’lu Saha’da, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü, 35’er dakikadan 2 devre halinde oynanan maçın 8. dakikasında attığı golle 1-0 öne geçti ve bu üstünlüğünü oyunun son 5 dakikasına dek sürdürdü. İyi bir oyun sergileyen Foça, kazanmayı garantilemek adına çok istediği 2. gole bir türlü ulaşamadı. Bornova Gençlik, maçın bitimine 5 dakika kala beraberlik golünü atıp skoru 1-1’e getirince seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda heyecanına engel olamayan Foça Belediye Spor U 14’leri, atışlarda 4-3 mağlup olunca play-off’lara veda etti.