ÇOCUK RESSAMLAR, ‘23 NİSAN SERGİSİ’ AÇTI - 22 Nisan 2016

‘Küçük Eller’ resim sergisinde, çocuk ressamların eserleri sergilendi…

ÇOCUK RESSAMLAR, ‘23 NİSAN SERGİSİ’ AÇTI

GuiSart Sanat Atölyesi tarafından, Foça Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında açılan resim sergisinde, çocuk ressamların mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, 21 Nisan 2016 Perşembe günü açılan sergiye; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ile velileri katıldı.

‘Küçük Eller’ resim sergisinde, 12 küçük öğrencinin; 2015 yılında kurulan GuiSart Sanat Atölyesi’nde Güler Sancer ve Tijen Külçe eğitmenliğinde yaptıkları 70 eser sergilendi.

Tüm öğrencilerin 23 Nisan Bayramı’nı kutlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, küçük ressamları ve öğretmenlerini tebrik etti.

‘Küçük Eller’ resim sergisinde, Asya Beril Öztürk, Cemre Ekin Taşpınar, Elif Arı, Nehir Duyar, Özgü Ela Macit, Selin Tarhan, Berra Raziye Taş, Doğa Su Türen, Elif Sude Adıvar, Onuralp Baksı, Poyraz Katipoğlu ve Yağmur Defne Kaya’nı eserleri sergilendi.