EL EMEĞİ TAKI GRUBU, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ - 22 Mart 2016

EL EMEĞİ TAKI GRUBU, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Foça Belediyesi El Emeği Takı Grubu üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti…

El Emeği Takı Grubu üyeleri, ‘7. Kadın Festivali’ndeki çalışmalarına verdiği destekten dolayı Başkan Demirağ’a teşekkür etti.

Başkan Demirağ, Foça Belediyesi El Emeği Takı Grubu’na başarıları için teşekkür etti ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Foça Belediyesi El Emeği Takı Grubu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla 5-8 Mart tarihlerinde düzenlediği ‘7. Kadın Festivali’nde açtığı stantta, el emeği göz nuru eserlerini sergilemişti.

22.03.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu