BAŞKAN DEMİRAĞ’A NEZAKET ZİYARETİ - 16 Şubat 2016

BAŞKAN DEMİRAĞ’A NEZAKET ZİYARETİ

Türk Hava Kurumu Foça Şube Başkanı Orhan Gürer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Saymanı, Genç Kanatlar Üyesi gençlerle birlikte, Foça Belediye Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Orhan Gürer, Foça Belediye  Başkanı Gökhan Demirağ’ın, THK Foça Şubesi’nin çalışmalarına her zaman destek verdiğini belirterek, “Türk Hava Kurumu’nun 91. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Foça Belediyesi’ni ziyaret ettik. Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ, araç-gereç ve personel konularında bizlere her zaman destek olmuştur. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Foça Belediye  Başkanı Gökhan Demirağ, Türk Hava Kurumu’nun ülkemiz için çok önemli olduğunu ve Foça Şubesi’ne destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

16.02.2016                                                                                              Foça Belediyesi Basın Bürosu