CUMARTESİ FUTBOL ŞÖLENİ - 11 Aralık 2015

CUMARTESİ FUTBOL ŞÖLENİ

Foça Belediye Spor U 14 ve A futbol takımları, 12 Aralık Cumartesi günü(yarın), kendi sahasında ard arda maçlar oynayacak.

İzmir U 14 Ligi A Grubu’ndaki Foça Belediye Spor U 14 Futbol Takımı’nın Bergama Gençlerbirliği ile oynayacağı maç, saat 13.00’de başlayacak.

Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki şampiyonluk mücadelesini sürdüren Foça Belediye Spor A Futbol Takımı’nın Güzeltepe Spor ile oynayacağı maç ise, saat 15.00’de başlayacak. Bu maçın ardından, Foça Belediye Spor A Futbol Takımı sezonun ilk yarısını tamamlamış olacak.

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanacak olan maçları izlemeye tüm halkımız davetlidir.

11.12.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu