CELAL AKDENİZ ANISINA BOCCİA TURNUVASI - 8 Kasım 2019

Foça Belediyesi Boccia Sporcuları, Celal Akdeniz Engel Tanımayanlar Boccia Turnuvasına katıldı…

CELAL AKDENİZ ANISINA BOCCİA TURNUVASI

Foça Belediyesi Boccia Takımı Sporcuları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından İzmir’in ilk boccia oyuncuları arasında yer alan Celal Akdeniz anısına ‘‘Engel tanımayanlar’’ ismiyle düzenlediği engelli boccia turnuvasına katıldı.

Balçova’da 6 Kasim 2019 Çarşamba günü ‘‘Engeller kalkıyor, yüzler gülüyor’’ sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonda; İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi, Gaziemir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve Buca Belediyesi’nin boccia takımlarından yaklaşık 50 sporcu mücadele etti.

Foça Belediyesi Boccia Sporcuları; İsmet Turguttekin, Ayşegül Bayhan, Özge Mutlu, Sezer Dikici, Sabiha Özkan, Sinan Kılıç, Veli Ortak, Zeynep Yanbaş, Ali Kurt, Batuhan Demirel ve Berkay Özer, Antrenörleri Şebnem Sezer yönetiminde katıldıkları turnuvada başarılı sonuçlar kazandı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Celal Akdeniz Engel Tanımayanlar Boccia Turnuvasına katılan Foça Belediyesinin Boccia Sporcularını, Antrenör Şebnem Sezer’i ve tüm sporcuları tebrik etti. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Foça Belediyesi Boccia Antrenörü Şebnem Sezer, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e her zaman yanlarında olduğu ve destek verdiği için sporcuları ve kendi adına teşekkür etti. Sezer; ‘‘Sporcularımı, turnuvadaki gayret ve başarılarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum.’’dedi.

Dostluğun ve centilmenliğin kazandığı turnuvada sporculara teşekkür belgeleri ve madalyalar verildi.