FOÇA, CAZIN KEYFİNİ SÜRÜYOR - 2 Eylül 2019

Türkiye ve dünyanın önde gelen caz müzisyenleri, Foça Caz Günlerinde sahne alıyor…

FOÇA, CAZIN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Foça Caz Günlerinin 2. gününde, Kerem Görsev Trio, Sibel Köse Band ve İmer Demirer Quartet, Foça Belediyesi Karakum Plajını dolduran müzikseverlere unutulmayacak anlar yaşattı.

Kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman ile sahne alan ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, tümüyle kendi bestelerine yer verdiği konseriyle ayakta alkışlandı. Konser programına, ‘Happiness On My Mind’, ‘Tiramisu’ ve ‘Mango’ ile başlayan Kerem Görsev Trio, caz severlerin ısrarla istediği ‘Sunday’ isimli eserini de seslendirdi. Kerem Görsev, 19 yıl önce geldiği Foça'da yeniden bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Foça Caz Günlerinin geleneksel hale gelmesini dileğinde bulundu.

Kerem Görsev Trio, Sibel Köse Band ve İmer Demirer Quartet’e teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü. Savaşların olmadığı, güzelliklerin yaşandığı, kültür ve sanatın egemen olduğu günler diliyorum’’dedi.

Foça Caz Günlerinin final konserlerinde bugün, Ricky Ford Quartet, Erkan Oğur Anatolian Blues ve Fatih Erkoç Jazz Project sahne alacak. Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda düzenlenen konserler, saat 20.00’de başlayacak.