FOÇA BELEDİYESPOR KULÜBÜ BAŞKANIMIZ FATİH GÜRBÜZ’ÜN MESAJI - 25 Haziran 2019

FOÇA BELEDİYESPOR KULÜBÜ BAŞKANIMIZ FATİH GÜRBÜZ’ÜN MESAJI

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan 18. Olağan Genel Kurulumuzun ardından Foça Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini üstlendim. Bu görev, şahsım adına büyük gurur ve onur kaynağıdır.

Önceki yıllarda formasını giydiğim ve yöneticiliğini yaptığım Foça Belediyespor Kulübümüzün daha başarılı olması için var gücümle çalışacağım.
Futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, boccia ve briç şubelerimiz ile altyapı spor okullarımızın mevcut şartlarını iyileştireceğiz. Su ve yelken sporlarıyla ilgili branşlar kazandırıp bu alanda Foça’mızı ilk akla gelen merkezlerden biri haline getireceğiz.

İlçemizde yaşayan 7’den 77’ye tüm halkımızı spora teşvik edeceğiz. Daha başarılı, daha çağdaş ve daha kurumsallaşmış bir spor kulübü olmak için sürekli gelişeceğiz.

1940’lı yıllarda temelleri atılan Spor Kulübümüz için geçmişten günümüze özveriyle çalışan, sevgiyle emek veren kıymetli başkanlarımıza, yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve sevgili taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Camiamıza ve ülkemize nice başarılar ve ilkler yaşatmak dileklerimle, saygılarımı sunuyorum.

Fatih GÜRBÜZ
Foça Belediye Başkanı