ÜRETİCİ KADIN KOOPERATİFLERİ TOPLANTISI - 28 Mayıs 2024

Belediye Başkanımız Saniye Bora Fıçı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından desteklenen, KEDV (Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı) tarafından Simurg-Kadın Kooperatifleri Birliği ortaklığında yürütülen ‘’Türkiye'deki Kadın Kooperatiflerinin Ağ Oluşturma Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesi, Kadın Kooperatifleri Destek Programı’’ kapsamında Belediyemiz Avrupa Birliği Projeler Biriminin düzenlediği “Kadın Eliyle Kültürlerin Buluşması Projesi'' için bilgi ve fikir alışverişi toplantısının yapıldığı Foça Belediyesi Yörük Evinde S.S. Damlayan Kadın Emeği Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Kedi Kadın Emeğini Destekleme İşliği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, üretici kadın kooperatiflerinin temsilcileri ve ortaklarıyla bir araya geldi.