FOÇA SANAT SOKAĞI ÇOK RENKLİ - 4 Eylül 2021

FOÇA SANAT SOKAĞI ÇOK RENKLİ

Foça Sanat Sokağında düzenlenen atölye çalışmaları ve müzik dinletileri devam ediyor.

Sanatseverlerin uğrak noktası

Foça Belediyesi tarafından sanatçılara destek sağlamak amacıyla Fevzipaşa Mahallesinde oluşturulan Sanat Sokağı, haftanın 7 günü 18.00-23.30 saatleri arasında sanatseverlerin uğrak noktası oluyor.
Bu kapsamda, Foça Sanat Sokağında 1 Eylül Çarşamba günü, sanatçılar Aksel Ergün (ahşap kesme ve boyama) ve İnci Gizem Kalender (keçe tekniği) atölye çalışmaları gerçekleştirirken, genç müzisyenler de mini bir konser sundu.

Sanata desteğe devam

Pandemiden olumsuz etkilenen toplumun kesimlerinin başında sanatçıların geldiğini hatırlatan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Sanata desteğimiz devam edecek. Foça Sanat Sokağımızda düzenleyeceğimiz etkinliklerimize ve sanatçılarımızın sunduğu birbirinden güzel el sanatları eserleri görmeye tüm halkımızı davet ediyoruz.’’dedi.