ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN! - 3 Ağustos 2015

ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN!

Türkiye Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189. Yılı, Foça’da unutulmadı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Zabıta Haftası dolayısıyla, Zabıta Personelini makamında kabul etti.
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Zabıta Personelinin ve onların şahsında ülkemizdeki tüm zabıta teşkilatının bu çok değerli haftasını kutlarım” dedi.
İçinde bulunduğumuz yaz günleri dolayısıyla oldukça yoğun ve tempolu günler geçirdiklerini söyleyen Başkan Demirağ; büyük gayret gösteren Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.
Zabıta Teşkilatı
Cumhuriyet döneminde belediyelerin bünyesinde özel bir birim olarak yer alan Zabıta Teşkilatı, 1956’da ilk kez müdürlük olarak kuruldu. 2005’te yeniden düzenlenen 5393 sayılı Belediye Kanunu ile zabıta hizmetleri son şeklini aldı.
3.8.2015                                                                              Foça Belediyesi Basın Bürosu