FOÇA BELEDİYESPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI - 6 Eylül 2017

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Foça Belediyespor futbol takımı, ilk hazırlık maçını Çeşme Belediyespor’la yaptı.

FOÇA BELEDİYESPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

Yeni sezonda Süper İzmir Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Foça Belediyespor futbol takımı, ilk hazırlık maçını Çeşme Belediyespor’la yaptı. Misafir Çeşme Belediyespor, ikinci yarıda attığı 3 golle maçı kazandı.

Yoğun bir antrenman programıyla yeni sezona hazırlanan Foça Belediyespor takımındaki tüm oyuncular bu maçta forma giydi. Alınan skordan ziyade takımın aksayan yönlerini, hatalarını ve olumlu yapılan işleri görme adına iyi bir 90 dakika geçirdiklerini belirten Foça Antrenörü Güven Beyit, Ekim ayı başında başlayacak olan resmi maçlara kadar hazır duruma geleceklerini ifade etti.