FOÇA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA - 31 Ağustos 2017

Protokol üyeleri, Kurban Bayramı’nın resmi bayramlaşmasını ve ziyaretlerini arife günü gerçekleştirdi…

FOÇA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kurban Bayramı’nın arife gününde düzenlenen resmi bayramlaşma davetine katıldı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Grup Görev Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sivil ve askeri erkân, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Ardından, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Foça Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi, Açık Ceza İnfaz Kurumu ve şehit ailelerinin evleri ziyaret edildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bayram dolayısıyla yayınladığı mesajında; ‘‘Bayramlar yaşamımızın sevgi, bağışlama, birlik ve beraberliğini pekiştiren özel günlerdir. Bayramlar huzurdur, sevinçtir, paylaşmaktır. Bayramınızı yürekten kutlar; sağlık, huzur mutluluk dolu bayram geçirmenizi dilerim.’’dedi.