HALK EĞİTİM KURSİYERLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ - 11 Mayıs 2017

Foça Halk Eğitim Merkezi’nin 2017 Yılı sergilerinin ilki Yeni Foça’da açıldı…

HALK EĞİTİM KURSİYERLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Foça Halk Eğitim Merkezi’nin Yeni Foça ve Kozbeyli’de açtığı, giyim üretim ve el sanatları teknolojileri, müzik ve gösteri sanatları ve meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin eserleri, Yeni Foça Çok Amaçlı Salon’da sergilenmeye başladı.

Sergi açılışı öncesinde, Reha Midilli İlkokulu Öğrencilerinden oluşan Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösterisini sundu. Giyim Üretim Teknolojisi kursu kursiyerleri, kendi tasarlayıp ürettikleri giysilerin sunumunu mankenlik yaparak sahneledi.

Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sertan Koç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, kursiyerlere başarı belgelerini verdi.

Foça Halk Eğitim Merkezi’nin Foça’nın tüm mahallelerinde çok başarılı eğitimler verdiğini ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini ve eğitmenlerini tebrik etti. Başkan Demirağ, Foça Belediyesi’nin desteklerinin süreceğini belirtti.

Foça Halk Eğitim Merkezi’nin 2017 Yılı Sergilerinin ikincisi, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Foça’da açılacak. Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki serginin açılış töreni, saat 16.00’da başlayacak.