FARUK TARAKÇI MİLLİ FORMA GURURU YAŞADI - 6 Mayıs 2017

Foça Belediye Spor Masterler Futbol Takımı’nın başarılı golcüsü Faruk Tarakçı, Rize’de düzenlenen ‘Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda milli forma ve şampiyonluk sevinci yaşadı…

FARUK TARAKÇI MİLLİ FORMA GURURU YAŞADI

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in anısına, Fındıklı Masterler Takımı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda şampiyonluğu TMVFL Türkiye Karması kazandı.

Final mücadelesinde Fındıklı Masterler takımıyla karşılaşan TMVFL Türkiye Karması, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Tüm oyuncuların forma giydiği mücadelenin henüz 7. dakikasında Aytaç arka direkte iyi yükselerek topu filelerle buluşturdu. İlk yarının bitimine kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Faruk Tarakçı, takımımızın ikinci golünü kaydederken, golünü de yaklaşık 15 gün sonra dünyaya gelecek oğluna armağan etti.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımın da çabaları sonuç getirmezken, Fındıklı Masterler takımıyla karşılaşmaya başlayan TMVFL Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Çınar, son 10 dakikalık bölümde TMVFL Türkiye Karması formasıyla kaptan olarak oyuna dâhil oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Ay-yıldızlı oyuncularımız, kaptanı omuzlarına alarak alkışlarla teşekkür etti.

Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda milli formayı giymekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Faruk Tarakçı, ‘Federasyon Başkanıma, beni milli takıma layık gören hocama, ayrı ayrı teşekkür ederim. Lig mücadelesinde formasını giydiğim Foça Belediye Spor Kulübü Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ederim. Kendisi maddi-manevi her türlü desteği Foça Masterler Takımına veriyor. Fındıklı’da tüm takımlardan gelen seçkin oyuncularla birlikte milli formayı giyerek, ülkemizi temsil ettik. Al bayrağımızı gururla göğsümüzde taşıdık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rize’nin Türkiye’nin en güzel yerleşimlerinden olduğunu yeniden herkes bir kez daha görmüş oldu.  Enfes bir organizasyondu’ dedi.

TMVFL Ege Ligi Şampiyonu Foça Belediye Spor Masterler Takımı, geçtiğimiz yıl yapılan Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olmuştu. Bu şampiyonada 8 gol atan Faruk Tarakçı, ‘Gol Kralı’ olmuştu.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası, güzel anılarla sonlandı. Ev sahibi Fındıklı Masterler Takımı’nın yanı sıra Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Karması, Gürcistan Karması ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Karması’nın katıldığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Fındıklı İlçe Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini çok sayıda sporsever takip ederken, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nda yaklaşık 30 Şehit ve Gazi yakını da organizasyonda yer aldı.

Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda üçüncülük mücadelesinde Gürcistan Karması’nı 2-1 mağlup eden KKTC Karması, kupanın sahibi oldu.