FOÇA’DA 1 MAYIS KUTLAMASI - 1 Mayıs 2017

FOÇA’DA 1 MAYIS KUTLAMASI

Foça Belediyesi çalışanları 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutladı.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla Foça Belediyesi çalışanları bir araya geldi.
Foça Demokrasi meydanında toplanan belediye çalışanlarına Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, , Belediye Meclisi Üyeleri ve Foçalılar da eşlik etti.
Foça Demokrasi Meydanında toplanan çalışanlara, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, karanfiller dağıttı. Buradan kortej halinde Cumhuriyet Meydanı’na geçen çalışanlar, görevleri sırasında ölen işçiler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak, ardından istiklal marşını okudular.

Başkan Demirağ, “Yaşam tarzı olan emeği savunuyoruz”
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende Belediye çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Demirağ, yaşam tarzı olan emeği savunmak için toplandıklarını söyledi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Bu davada, bu uğurda çok kayıplar verildi. Bu kayıplar tabi ki haklarını, insanca yaşayabilmeyi, özgürlüğü, barışı, birlikteliği savunmak içindi. Ele ele omuz omuza, sadece ve sadece Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ülke için çalışıyoruz” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, emek, alın teri, insanların birbirlerine olan bağlılık duygusunun önemli olduğunu vurguladı.
Başkan Demirağ, “Bu ülkeyi seven hiçbir emekçi, bu ülkenin kötü olmasını istemez. Bu uğurda verdiğimiz kayıpların önünde saygıyla eğilirim” diye konuştu.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ konuşmasına şöyle devam etti; “Emekçilerin hangi sınıfta olursa olsun beklentileri var. Hakça, insanca, özgürce yaşayabilmek için emekçilerimize verilen değerin daha da fazla verilmesini temenni ediyor, hepinizin işçi bayramını kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün çizdiği bu bayrak altında özgürce, barış içinde, bayramlar kutlanması dileğiyle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. “

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla Foça Belediyesi çalışanlarının bir araya geldiği Foça Cumhuriyet Meydanında yapılan konuşmaların ardından, meydanda bulunan Atatürk Anıtına karanfiller bırakıldı.