BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM! - 24 Nisan 2017

Foça’daki 23 Nisan Konserinde sahne alan Altuğ Dilmaç, ‘Memleketim’ isimli şarkıyı çocuklarla birlikte söyledi…

BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM!

Foça Belediyesi’nce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen gecede önce Foça Belediyesi Halk Oyunları Grubu’nun gösterisi izlendi.  Sonrasında, İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Altuğ Dilmaç sahne aldı ve coşkulu bir konser verdi.

Altuğ Dilmaç,  ‘Memleketim’ isimli şarkıyı sahneye aldığı çocuklardan oluşan koroyla birlikte söyledi. Foça Demokrasi Meydanı’nı dolduran her yaştan dinleyici, sanatçıya; kimi zaman şarkıları birlikte söyleyip, kimi zaman da dans ederek eşlik etti. Konseri büyük beğeniyle izleyen Foçalılar, konserin sonunda sanatçıyı tekrar tekrar sahneye çağırdılar.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Altuğ Dilmaç’a teşekkür çiçeği sundu ve ‘İzmir Marşı’nı sanatçıyla birlikte seslendirdi. Başkan Gökhan Demirağ, ‘Böylesi yaşadığımız gurur dolu günlerimiz için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçluyuz’ dedi.

Ulu Önderimizin ‘Bir şahsın, yaşadıkça memnun ve mesut olması için lazım gelen şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmasıdır.’ sözünü hatırlatan Başkan Demirağ, çocuklarımıza bırakacağımız geleceğin önemini vurguladı.