FOÇA’DA RAMAZAN BAYRAMI NEŞE İÇİNDE KUTLANDI - 17 Temmuz 2015

FOÇA’DA RAMAZAN BAYRAMI NEŞE İÇİNDE KUTLANDI

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ramazan Bayramının birinci gününde, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde ki resmi bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapılan resmi bayramlaşma törenine,  Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçe protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Demirağ yayınladığı bayram mesajında, bayramların kardeşliğin, dayanışmanın ve barışın simgesi olduğunu söyledi Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Barışmanın yeşerdiği, yine mutlu, yine umutlu, sevgi ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dileyerek, bayramınızı kutlarım” dedi.
Ramazan Bayramının birinci günün bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve Reha Midilli-Necla Ana Yaşlılar Evi sakinleri ile yapılan bayramlaşmalarla devam etti. Daha sonra, Foça Açık Ceza Evi'nde bulunan hükümlüler ziyaret edildi. Resmi bayramlaşma programının son bölümünde, ilçede bulunan şehit ailelerinin evleri ziyaret edilerek, bayramları kutlandı.