DÜNYA ŞİİR GÜNÜ’NDE ‘MÜZİKLİ ŞİİR DİNLETİSİ’ - 20 Mart 2017

DÜNYA ŞİİR GÜNÜ’NDE ‘MÜZİKLİ ŞİİR DİNLETİSİ’

Foça Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi tarafından, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde ‘Nazım Hikmet 115 Yaşında’ isimli müzikli şiir dinletisi düzenlenmiştir.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte, Dr. Efdal Sevinçli ‘21 Mart Dünya Şiir Günü’ bildirisini sunacaktır. Emekli Edebiyat Öğretmeni Yılmaz Mızrak’ın tasarlayıp yönettiği ‘Nazım Hikmet 115 Yaşında’ adlı müzikli şiir dinletisini, ADD Foça Şubesi Şiir Korosu sesi ve müziği ile Sertaç Çekici seslendirecektir. 21 Mart 2017 Salı günü, saat 19.30’da başlayacak olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

*Yeni Foça’dan katılmak isteyenler için, saat 18.30’da Karadut Kafe önünden araç kaldırılacaktır.