BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’ MESAJI - 17 Mart 2017

BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’ MESAJI

Çanakkale bir destandır! Çanakkale Geçilmez!
İmkânsızın başarıldığı Çanakkale Zaferi, tarihte benzeri görülmemiş bir destandır.
18 Mart 1915 tarihinde, Çanakkale Deniz Zaferiyle elde edilen başarı, adeta tarihin akışını değiştirmiştir.
Tüm Emperyalistlerin birleşerek tarihten silmeye uğraştığı Milletimiz, tarih sahnesinde yerini şanla, zaferle almıştır. Çanakkale’nin geçilmeyeceğini, zaferle tüm dünyaya güçlü şekilde ilan etmiştir.
Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden kahramanları ve vatanı uğruna canını veren tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, saygıyla önlerinde eğiliyorum!
Çanakkale Geçilmez!

Gökhan DEMİRAĞ