BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ’ MESAJI - 8 Mart 2017

‘8 Mart’ tüm dünyada kadınların eşitlik, özgürlük, daha huzurlu yaşama istekleri ve emeklerinin adil değerlendirildiği dünya düzeni için savaş verdikleri çok özel ve anlamlı bir gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda Anadolu kadınının oynadığı rol ve Demokrasinin beşiği İzmir’imizde yapılan ilk kadın hareketleri halen hafızalarımızdadır. Yaptıkları onurlu mücadele her zaman yüreğimizde yaşayacaktır.

Kadınlarımızın her nasıl olursa olsun şiddete maruz kalmadıkları, ekonomik, toplumsal ve siyasal alanda etkinliklerini daha da arttırdıkları, toplumda daha görünür ve güçlü oldukları günlerin gerçekleşmesi isteği ile tüm kadınlarımızın ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü yürekten kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı