FOÇA BELEDİYE SPOR FUTBOL OKULU’NDA YENİ DÖNEM - 1 Mart 2017

Geleceğin futbol yıldızları sahaya çıkıyor…

FOÇA BELEDİYE SPOR FUTBOL OKULU’NDA YENİ DÖNEM

Foça Belediye Spor Kulübü 7-12 Yaş grubu futbol okulunun yeni dönemi için kayıt işlemleri başladı.
Altyapı konusunda deneyimli antrenörler yönetiminde çalışan futbol okulu, Foça Spor Kulübü’ne ve ülke futboluna genç sporcular kazandırmak için çalışacak.
Foça Belediye Spor’un altyapısında, genç yeteneklere kapsamlı bir futbol eğitimi uygulanıyor ve iyi birer sporcu olarak yetişmeleri sağlanıyor.
Son yıllarda gelenek olduğu üzere gruplarında çok başarılı maçlar çıkarıp, grup 1.’si olan altyapı takımları, İzmir play-off’larında aynı başarıyı tekrarlayıp, Foça’yı Türkiye Finalleri’nde temsil ediyor.
Foça Belediye Spor altyapısında yetişerek, başka kulüplere transfer olmuş ve milli formayı giymiş sporcular bulunuyor: Antalya Spor - Sertan Sarıyer, Denizli Spor - Emre Demirbaş, Fenerbahçe - Yusuf Türk, Manisa Spor - Fırat Okur, Tekirdağ Spor - Alpay Koldaş

Foça Belediye Spor Kulübü Futbol Okulu’na kayıt ve bilgi için:
Kemal Çiftçi - Telefon: 0 554 908 22 99