FOÇA BELEDİYE BASKETBOL AMATÖR LİG’E HAZIRLANIYOR - 1 Mart 2017

Foça Belediye Spor büyük erkek Basketbol takımı, İzmir Amatör Erkekler Lig’e katılacak…
FOÇA BELEDİYE BASKETBOL AMATÖR LİG’E HAZIRLANIYOR

Foça Belediye Spor Kulübü’nün 2016 Yılı’nın sonunda yapılandırmaya giderek kurduğu A Basketbol takımı İzmir Amatör Lig’de mücadele edecek.
Özellikle Foça’da yaşayan genç sporcular ve tecrübeli basketbolcuların karmasıyla oluşturulan A Takımı, haftanın 3 günü antrenman ve hazırlık maçları yaparak, resmi maçlar için hazırlanıyor.
Son hazırlık maçında, Dokuz Eylül Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile karşılaşan Foça, maçı 55 - 46’lık skorla kazandı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yeniden yapılanan altyapı ve A takım oyuncuları ile teknik ekibe başarılar diledi. Başkan Demirağ, bu sezon oynanacak maçların performansını değerlendirip, gelecek sezon için bölgesel lige katılma başvurusu yapabileceklerini belirtti.