DENİZ SPOR 0 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - 5 Şubat 2017

Foça Belediye Spor, Deniz Spor deplasmanından mutlu döndü…

DENİZ SPOR 0 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’taki mücadelesini sürdüren Foça Belediye Spor, Deniz Spor’u 1-0 yendi.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/A0YAn9yhvR8

Karşıyaka Hasan Türker Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz geçildi. Maç boyunca taktik açıdan sakin ve sabırlı bir oyun sergileyen Foça, galibiyet golüne penaltıyla ulaştı. Hakem, 79. dakikada gelişen Foça atağında Deniz Spor defansının topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı kararına hükmetti. Atışı kullanan Erkan Akbal, Foça Belediye Spor’a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Foça Belediye Spor gelecek maçında, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü, Poyracık Bilir Altay Spor ile karşılaşacak. Bağarası 80. Yıl Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak.

DENİZ SPOR 0 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1
Stad: Karşıyaka Hasan Türker Sahası - Tarih: 5 Şubat 2017 Pazar - Başlama Saati: 15.00
Hakemler: Deniz Can Aydın, Veysel Ayaydın, Doğukan Türkeş
Deniz Spor: Eray Erdoğan, Volkan Boncuk, Cem Yerlikaya, Ahmet Hüseyin Yalaz(Dk.60 Rıdvan Eker), Çağman Parlar, Kaan Eryılmaz(Dk.82 Tuna Yalçınkaya), Mehmet Fatih Taygan, Hubeyib Akdağ, Tarık Eruzun(Dk.83Batıkan Çalışkan), Emre Bozkurt(K), Enes Ediz - Teknik Sorumlu: Ertuğrul Orkan