‘EN İYİ ARKADAŞ’ BAĞARASI’NDA - 26 Ocak 2017

‘EN İYİ ARKADAŞ’ BAĞARASI’NDA

Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği düzenlenen ‘En İyi Arkadaş’ isimli çocuk tiyatrosu, Bağarası Çok Amaçlı Salonda çocuklarla buluştu.
Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu tarafından gösterimi yapılan ‘En İyi Arkadaş’ isimli oyun, Bağarası’nda yaşayan çocuklardan büyük ilgi gördü.
İyi arkadaşlığın nasıl olması gerektiği ve kimlerden ya da neylerden iyi arkadaş olması gerektiğini öğretici bir dille çocuklara anlatan ‘En İyi Arkadaş’ isimli oyun, Bağarası Çok Amaçlı Salonu dolduran çocuklar tarafından beğenilirken, söz konusu etkinliğe Foça Belediyesi Meclisi Üyesi Halil Çıtak ve veliler de katıldı. Müzikli eğitici Tiyatro oyunu ‘En İyi Arkadaş’ iki gösterim yaparken, gösterim sonrası çocuklar, oyun kahramanları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da buldu.
Çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla
Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterileri devam edecek.
Bağarası Çok Amaçlı Salonda gösterimi yapılan ‘En İyi Arkadaş’ isimli oyundan sonra Foça Belediyesi Reha Midilli kültür Merkezi’nde, 1 Şubat 2017 Çarşamba günü ‘Masal Dünyası’ isimli oyun da minik tiyatro severlerle buluşacak.
Ücretsiz tiyatro gösterilerine tüm çocuklar davetlidir.

1 Şubat 2017 Çarşamba - Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi
‘Masal Dünyası’
Saat: 13.00 ve Saat: 15.00 - (2 seans)