FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - BORNOVA BELEDİYE SPOR 1 - 25 Ocak 2017

Foça Belediye Spor, Bornova Belediye Spor’a 1-0 yenildi…

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - BORNOVA BELEDİYE SPOR 1

Bağarası 80 Yıl Sahası’nda 8 Ocak 2017 Pazar günü oynanması gereken, ancak olumsuz saha şartları sebebiyle ileri tarihe ertelenen Foça Belediye Spor - Bornova Belediye Spor maçında gülen taraf Bornova oldu.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/XZ8Y1WlvjMs

Maçtaki tek gol, 19. dakikada oldu. Bornova Belediye Spor Kaptanı Ege Erdem, serbest atışta topu Foça ceza sahasına sert gönderdi. Arda Arı’yı kontrol etmek isteyen Foça stoperi Sedat Bolyurt’a çarpan top ağlara gitti.

Yağmur nedeniyle ağırlaşan zemin, oyunu bir hayli zorlaştırdı. Foça Kalecisi Mustafa Kılıç ve Bornova Kalecisi Tayfun Yavuz, başarılı kurtarışlarıyla alkışlandı.

Foça Belediye Spor gelecek maçını, 28 Ocak 2017 Cumartesi günü Özçamdibi Spor ile oynayacak. Bornova Yusuf Tırpancı Sahası’nda oynanacak olan maç, saat: 15.00’da başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - BORNOVA BELEDİYE SPOR 1
Stad:
Bağarası 80 Yıl Sahası - Tarih: 25 Ocak 2017, Çarşamba - Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Can Tüysüz, Uğur Baştaş, Tuğrul Rıdvan Kavak
Foça Belediye Spor: Mustafa Kılıç, Oğuz Acar(Dk.84 Volkan Şimşek), Serkan Tanrıseven(K), Emrah Yılmaz, Sedat Bolyurt, Merthan Çolak, Ahmet Dolapçı, Engin Gazal(Dk.89 Okan Kızılboğa), Esat Umut Akkal(Dk.77 Cenk Kartov), Erkan Akbal, Ferdi Kızıl - Teknik Sorumlu: Güven Beyit
Bornova Belediye Spor: Tayfun Yavuz, Eyüp Cemre Karalarlı, Berkay Bulut(Dk.73 Fatih Günoğlu), Oğulcan Arslan(Dk.75 Hakan Arslan), Ege Erdem(K), Ali Efe Çalşık, Alihan Öztürk, Arda Arı(Dk.89 Ömer Gezginci), Halil Eren Onuk, Burak Kantar, Ali İhsan Fidan - Teknik Sorumlu: Sezgin Çayırlı
Sarı Kartlar: Dk.2 Emrah Yılmaz, Dk.68 Sedat Bolyurt (Foça) - Dk.42 Oğulcan Arslan, Dk.64 Ali İhsan Fidan, Dk.74 Burak Kantar (Bornova)
Gol: Dk.19 Sedat Bolyurt (kk.)