BAŞKAN DEMİRAĞ, ARAŞTIRMA VE EĞİTİM MUTFAĞINI ZİYARET ETTİ - 25 Kasım 2016

Başkan Demirağ, Foça Araştırma ve Eğitim Mutfağı’nı ziyaret etti…

BAŞKAN DEMİRAĞ, ARAŞTIRMA VE EĞİTİM MUTFAĞINI ZİYARET ETTİ

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçeye özgü yemekler konusunda pratik ve akademik çalışmalar yapan ‘Foça Belediyesi Slow Food Foça Zeytindalı Foça Araştırma ve Eğitim Mutfağı’nı ziyaret etti.

Foça Belediyesi ve Slow Food Foça Zeytindalı işbirliği ile Balık Halinin üst katında oluşturulan, Foça Araştırma ve Eğitim Mutfağı’nda; Slow Food Foça Zeytindalı Birliği Lideri Gül Girişmen, Slow Food üyeleri ve üreticileriyle sohbet eden Başkan Demirağ, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Foça Araştırma ve Eğitim Mutfağı, Mayıs 2016’da, ilçemizdeki yemek kültürünün tanıtılması ve yaygınlaşması için çok kıymetli bir çaba olarak hayata geçmiştir. Mutfağımızda, yöresel lezzetlerimizle ilgili tanıtımlar yapacağız. Slow Food üyelerimizin ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.