FOÇA’DA DUYGU YÜKLÜ ‘10 KASIM’ GECESİ - 11 Kasım 2016

Foça Belediyesi ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ dolayısıyla ‘Atamızın Sevdiği Şarkılar’ isimli konser ve şiir dinletisi düzenledi…

FOÇA’DA DUYGU YÜKLÜ ‘10 KASIM’ GECESİ

Duygu yüklü 10 Kasım gecesinde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği ‘Klasik Türk Müziği Şarkıları ve Rumeli Türküleri’ seslendirildi. Ulu Önder, büyük bir özlemle anılırken; sanata, kültüre ve musikiye verdiği büyük değer hatırlandı ve anlatıldı.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sertan Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, İlçe Halk Eğitim Müdürü Kemal Bulut ve İlçe Mal Müdürü Mehmet Demir, programa katılan sanatçılara teşekkür çiçeği sundu.

Ulu Önderimiz Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle başlayan programın sunumu ile şiir dinletisi, Kemal Çiftçi ve Oğuzhan Çakırefe tarafından gerçekleştirildi.

İzmir Devlet Korosu geçmiş dönem Şefi-Foça Belediyesi Çocuk Korosu ve Piyano Eğitmeni Hayati Çiftçi, Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ergin Kayran ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Üyesi-Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Atabey Aydın, solist olarak sahne aldı.