Başkan Demirağ; KIZILAY’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK - 1 Kasım 2016

Başkan Demirağ;
KIZILAY’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Foça Şubesi, Başkan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olması nedeniyle, Türk Kızılayı Foça Şubesi Yöneticileri, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.
Türk Kızılay’ı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yeşilkaya “Belediyemizin her an yanımızda olması bizleri daha da güçlendiriyor. Başkanımız Gökhan Demirağ’a Kızılay’ımıza doğal olarak insanlığa yaptığı katkılardan ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kızılay Haftası olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, Kızılay’a yardım etmenin bir insanlık görevi olduğunu, bu bilinç ve duyarlılıkla hareket ettiklerini söyledi. Başkan Demirağ, “Sadece Türkiye’de değil, dünyanın herhangi bir yerinde yardıma muhtaç bir insan varsa Kızılay’ımız her zaman oradadır. Din, dil, ırk, ayrımı gözetmeksizin yardıma ihtiyaç duyanların yanında olan Kızılay’ımızın bizler de destekçisi olacağız. Bu anlamda Kızılay Kurumuna ve yardımseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Kızılay’ımızın yanında yer almaya devam edeceğiz, Kızılay Haftasını kutlar, Kızılay Foça Şubesinin çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.