5. FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI - 7 Ekim 2016

5. FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI

5. Foça Karataş Briç Festivali Hoş geldin turnuvası ile başladı.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi’nin düzenlediği ‘5. Foça Karataş ‘Briç Festivali’ başladı.
3 gün sürecek festivalde 8 Ekim 2016 Cumartesi günü Foça Belediye Başkanlığı Kupası turnuvası da yapılacak.
Foça Hanedan Tatil Köyünde gerçekleşen 5. Foça Karataş Briç Festivali’nin ilk gününde ‘Hoş geldin Turnuvası’ yapıldı.
5. Foça Karataş Briç Festivalini ziyaret eden Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yarışmacılara başarılar diledi. Başkan Demirağ, “Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi’nin düzenlediği 5. Foça Karataş Briç Festivaline katılan bütün yarışmacılarımıza En güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurulan Foça’mıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
5. Foça Karataş Briç Festivali programı, 8 Ekim 2016 Cumartesi Belediye Başkanlığı Kupası ve 9 Ekim 2016 Pazar günü ise Swiss Patton (Kırmızı Masterpoint, Takım Maçı) ile devam edecek.