FOÇA’DA, PİYANO İLE DÜETLER & TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ - 9 Eylül 2016

Foça, Kurtuluş Günü’nü konserle kutlayacak…

FOÇA’DA, PİYANO İLE DÜETLER & TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

11 Eylül Foça’nın Kurtuluş Günü Kutlamaları dolayısıyla, Foça Belediyesi’nce sunulan ‘Piyano ile Düetler’ ve Şef Atabey Aydın yönetimindeki ‘Foça Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri’, Beşkapılar Kalesi’nde gerçekleşecek.

11 Eylül 2016 Pazar günü, saat 20.30’da başlayacak olan konsere, tüm halkımız davetlidir.

* Fener Alayı ve ‘Piyano ile Düetler ve Foça Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri’ne katılmak isteyen vatandaşlar için; Yeni Foça Karadut Kafe önünden ve Gerenköy Meydanı’ndan saat: 18.30’da hareket edecek olan araçlarla, Foça’ya ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Yeni Foça’dan hareket edecek araç, Kozbeyli ve Yeniköy’e; Gerenköy’den hareket edecek araç, Ilıpınar ve Bağarası’na da uğrayacaktır.