GAZETECİLER WINDSURF’U YENİ FOÇA’DA ÖĞRENECEK - 27 Haziran 2016

GAZETECİLER WINDSURF’U YENİ FOÇA’DA ÖĞRENECEK
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Yeni Foça Windsurf ve Yelken Kulübü ile işbirliği protokolü imzaladı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Yeni Foça Windsurf ve Yelken Kulübü Genel Direktörü Uğur Sancaklı arasında düzenlenen imza törenine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Meclis Üyeleri de katıldı. İmzalanan protokol gereği cemiyet üyeleri ve birinci derece yakınları yelken ve sörf eğitimlerinden indirimli yararlanabilecekler.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Meclis Üyeleri, İGC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Attila ve sörf öğrencilerinin de yer aldığı protokol imza töreninde konuşan İGC Başkanı Misket Dikmen, cemiyet üyeleri için hem alternatif tatil hem de çocukları ve torunları için yeni spor alanları yaratmak istediklerini söyledi. Yeni Foça'nın rüzgarının çok değerli olduğunun altını çizen Dikmen, "Bu bölge belediyenin yaptığı yatırımlarla önemli bir gelişme sürecinde. Üyelerimizin hem bu bölgeye uğramalarını sağlamak hem de yelken ve rüzgar sörfü konusunda eğitim almalarına ön ayak olmak adına bu protokolü imzalıyoruz” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, imzalanan protokolün Foça için çok önemli olduğunu ve desteklediklerini söyledi. Demirağ, bu şekilde Yeni Foça'nın tanıtımının sağlandığını ayrıca turizmin de canlanacağını kaydetti.
Yapılan protokol gereği cemiyet üyeleri kulübün eğitimlerinden yüzde 30 indirimli yararlanabilecek. 7 yaş grubundan başlayan eğitimlere çocuklarını ve torunlarını kaydettiren üyeler şezlong, duş ve tuvaletlerden ücretsiz yararlanabilecek. Sağlık sorunu olmayan yetişkin üyeler de, eğitim programına yaş kısıtlaması olmadan katılabilecek.