FOÇA YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR - 15 Haziran 2016

FOÇA YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Foça Belediye Spor Yaz Spor Okullarına hazırlıklarını tamamladı.

Foça yaz spor okulları çocukları bekliyor. Öğrencilerin bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak ve yaz tatillerini verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları başlıyor. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında açılacak olan yaz spor okulları kayıtları başladı.
Eylül ayına kadar devam edecek olan yaz spor okullarında kayıtlar, Foça ve Yeni Foça olmak üzere iki noktada alınacak.
Çocukların spor yapmalarına katkıda bulunmak ve yaz tatillerini verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları yaz sezonu boyunca devam edecek. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Uzun süredir aralıksız olarak devam ettiğimiz yaz spor okullarından çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi. Başkan Demirağ, “Sevgili çocuklar, eminim ki spor okulumuzda yapacağınız antrenmanlar büyüme ve gelişme sürecinize çok olumlu katkılar sağlayacaktır. Yaz spor okullarımızda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde hem eğlenip, hem öğrenecek ve keyifli anlar yaşayacaksınız. Hepinize sağlıklı, mutlu günler diliyorum” dedi.

Foça yaz spor okulları kayıt yerleri;
Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri

Kemal Çiftci 0 554 908 22 99