KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE, BİLİM SEVGİSİ AŞILANIYOR - 26 Mayıs 2016

‘Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları Etkinliği’ Foça’da gerçekleştiriliyor…

KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE, BİLİM SEVGİSİ AŞILANIYOR

‘Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları Etkinliği’, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman Ana Okulları, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fen Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü ve Foça Belediyesi işbirliği ile gerçekleştiriliyor.

Etkinlikte, Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerine, temel fen bilimleri konularında bilgiler aktarılıyor ve çeşitli deneyler yapılıyor.

‘Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları Etkinliği’ yarın da devam edecek. İlçedeki, Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri Bilim Şenliğine katılmayı sürdürecek.

Bilim etkinliğinin yapıldığı Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Demirağ, ‘Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir’ sözünü hiçbir zaman unutmamamız ve çocuklarımızı bu ilke ışığında eğitmemiz gerekiyor. ‘Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları Etkinliği’nin öğrencilerimize faydalar getirmesini diliyorum. İzmir Büyükşehir Belediyemize, Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültemize, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültemize ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz’ dedi.