ŞAMPİYONLAR BAŞKANI ZİYARET ETTİ - 25 Nisan 2016

ŞAMPİYONLAR BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Foça Belediye Spor Taekwondo takımı, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcular, kazandıkları kupayı Başkan Demirağ’a hediye ettiler.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Taekwondocularımızı ve Antrenörümüz Recep Başkan’ı kazandıkları önemli başarılardan ve mücadelelerinden dolayı kutluyor, emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Demirağ, sporun ve sporcunu yanında olduklarını belirterek, “Bu başarı ile bizleri çok mutlu ettiniz. Başarılarınızın devamının geleceğine inanıyorum. Bu anlamda çalışmalarınıza aralıksız devam etmelisiniz. Bizlerde sizler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca, Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla 23-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşen İller arası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası; 16 ilden gelen 32 kulüp adına mücadele eden 370 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Foça Belediye Spor Kulübü bu Şampiyonaya, 7 yıldız ve 7 genç olmak üzere toplam 14 sporcusu ile katıldı.
Eskişehir’de gerçekleşen İller arası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele eden Foça Belediye Spor Kulübü, Genç Erkekler kategorisinde, yarıştığı 32 kulüp arasında 2.’lik kazanmıştı. Turnuvada; 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etmişti.