FYİK 25. YILINI KUTLADI - 25 Nisan 2016

Foça Yelken İhtisas Kulübü, kuruluşunun 25. Yılını kutladı…
FYİK 25. YILINI KUTLADI

Foça Yelken İhtisas Kulübü’nün(FYİK) 25. Kuruluş Yıldönümü, 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen davette kutlandı.
Yıldönümü davetine, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, sporcular, veliler, FYİK yöneticileri, üyeleri, destekçileri ve FYİK’in kurucu üyelerinden, merhum Cahit Tanör’ün eşi Sevim Tanör katıldı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Denizciliğine katkılarından dolayı FYİK adına Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Çınarlı’ya teşekkür plaketi verdi. Başkan Demirağ; ‘1990 yılında kurulan Foça Yelken İhtisas Kulübü’müz, çeyrek asırı geride bırakmıştır. Kurulduğu günden bu güne yüzlerce gencimize yelken eğitimi vermiş, Balkan, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları çıkarmış, Olimpiyatlara sporcu yetiştirmiştir. Balkan Şampiyonu Olimpiyat Sporcularımız Deniz ve Ateş Çınar kardeşler ve Balkan Şampiyonu Berkay Abay gibi çok değerli sporcular yetiştirip, bizleri gururlandırmıştır. Foça Yelken İhtisas Kulübü’nde kuruluştan bu güne emek veren herkese, şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyor, nice 25 yıllar diliyorum’ dedi.