FOÇA BELEDİYE SPOR TAEKWONDO TAKIMI, TURNUVA İKİNCİSİ OLDU - 24 Nisan 2016

Üç altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı, Genç Erkekler kategorisinde turnuva ikincisi oldu…

FOÇA BELEDİYE SPOR TAEKWONDO TAKIMI, TURNUVA İKİNCİSİ OLDU

FOÇA TAEKWONDO TAKIMI, 3 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE 1 BRONZ MADALYA KAZANDI

Eskişehir’de gerçekleşen İller arası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele eden Foça Belediye Spor Kulübü, Genç Erkekler kategorisinde, yarıştığı 32 kulüp arasında 2.’lik kazandı. Foça Belediye Spor Kulübü, turnuvada; 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondocuları, turnuvanın Genç erkekler kategorisinde, Emirhan Candan, Furkan Berberoğlu ve Mehmet Alperen Kavak ile 3 altın madalya ve Kadir Erlik ile 1 gümüş madalya ve Yıldız erkekler kategorisinde ise, Furkan Deniz Akdeniz ile 1 bronz madalya kazanma başarısını gösterdi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Taekwondocularmızı ve Antrenörümüz Recep Başkan’ı kazandıkları önemli başarılardan ve mücadelelerinden dolayı kutluyor, emekleri için çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca, Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla 23-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşen İller arası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası; 16 ilden gelen 32 kulüp adına mücadele eden 370 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Foça Belediye Spor Kulübü bu Şampiyonaya,  7 yıldız ve 7 genç olmak üzere toplam 14 sporcusu ile katıldı.