KÖY ENSTİTÜLERİ’Nİ ANARKEN, ‘NİSAN YAĞMURLARI ÜZERİNE ÇEŞİTLEMELER’ - 20 Nisan 2016

KÖY ENSTİTÜLERİ’Nİ ANARKEN, ‘NİSAN YAĞMURLARI ÜZERİNE ÇEŞİTLEMELER’

Köy Enstitüleri’nin 76. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla; “Nisan Yağmurları Üzerine Çeşitlemeler” ismiyle etkinlik düzenlenmiştir.

Yılmaz Mızrak’ın yönetiminde, Prof. Dr. Kemal Kocabaş, Ataol Behramoğlu, Hidayet Karakuş, Prof. Dr. Ayfer Kocabaş ve YKKED Mandolin Topluluğu’nun katkılarıyla gerçekleşecek olan program; 22 Nisan 2016 Cuma günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, saat 19.00’da başlayacaktır.

Foça Belediyesi, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi ortaklığı ile düzenlenen etkinliğe, tüm halkımız davetlidir. Yeni Foça’dan katılmak isteyenler için, saat 18.00’de, Karadut Kafe önünden araç kaldırılacaktır.