BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘TURİZM HAFTASI’ MESAJI - 18 Nisan 2016

BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘TURİZM HAFTASI’ MESAJI

Turizmde toplumdaki farkındalığı arttırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm de sisteme katılımını sağlamak; Turizm Haftası'nın en önemli amacıdır.

Turizm, bir ekonomik aktivite olmanın ötesinde, barışı ve dostluğu da dünyanın dört bir yanına taşımaktadır. Kültürler ve toplumlar arası dayanışma örneğidir.

Ülkemizde bu yıl 40.sını kutlayacağımız Turizm Haftası; halkımızın turizme katkı koymasını sağlayacaktır.

Turizm farkındalığıyla, ülkemiz turizmine katkıda bulunma sorumluluğuyla hareket edilmesini temenni ederek, turizm sektörü mensuplarına ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Turizm Haftası’nı kutlar, Turizmin canlanmasını, tüm çalışanlarına başarılar getirmesini ve bereketli bir sezon geçmesini dilerim.

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı